زنانِ یک فیلم زنانه | مروری بر شخصیت‌های زن در سریال «در انتهای شب» مستند «دوئل» روایتی از مسیر پر پیچ و خم علیرضا حیدری + زمان پخش همه چیز درباره حواشی و فعالیت‌های عجیب «بنیامین بهادری» حضور ۴۰ بازیگر خارجی در فصل دوم «سلمان فارسی» اکران مجدد «آمِلی پولن» برای گردشگران المپیک «پیانو» در راه ایتالیا مدرسه‌ای به وسعت ایران با «میم مثل معلم» از شبکه دو سیما اقتصاد بی‌رنگ هنر | جای خالی حراج‌های هنری در گالری‌های مشهد نقد قطعه «جوکر» از امیر عظیمی و حمید صفت + زمان پخش تئاتر «شابلون» از امروز به روی صحنه می‌رود (۲ مرداد ۱۴۰۳) صحبت‌های وزیر ارشاد درباره معیار‌های تلویزیون، سینما و شبکه نمایش‌خانگی جدایی «قنبر از صنم» هم به داد گیشه نرسید | نگاهی به فروش سینما‌های استان در اولین ماه تابستان هشت بذر برای کاشتن یک درخت اعلام فهرست فیلم جشنواره تورنتو جزئیات مراسم یادبود سومین روز درگذشت «سعید راد» ماجرای زنی که سوژه پادکست جنایی شد! مجموعه شعر «تو و من و شب» را بخوانید «حبس مجرد» در جمع هشت فیلم پرفروش داستانی «هنر و تجربه»
سرخط خبرها

نرگس آبیار کارگردان یکی از مشهور‌ترین رمان‌های معاصر شد | سریال «بامداد خمار» تولید می‌شود

  • کد خبر: ۲۱۰۴۱۷
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۵
نرگس آبیار کارگردان یکی از مشهور‌ترین رمان‌های معاصر شد | سریال «بامداد خمار» تولید می‌شود
نرگس آبیار به‌عنوان کارگردان سریال «بامداد خمار» انتخاب شد.

به گزارش شهرآرانیوز صفحه رسمی سریال «بامداد خمار» از حضور نرگس آبیار به عنوان کارگردان این سریال خبر داده است. با این حال پیش‌تر از نام این کارگردان به عنوان کارگردان «بامداد خمار» یاد شده بود.

نرگس آبیار که به عنوان کارگردان به این سریال پیوسته است، کارگردانی و فیلم‌نامه‌نویسی آثاری، چون فیلم‌های سینمایی «ابلق»، «شبی که ماه کامل شد»، «نفس» و «شیار ۱۴۳» را در کارنامه خود دارد و همچنین عضو آکادمی اسکار است.

فیلم‌نامه «بامداد خمار» بر اساس اقتباسی از رمان «بامداد خمار» اثر فتانه حاج‌سیدجوادی نوشته شده است.

رمان «بامداد خمار» یکی از رمان‌های معاصر ایران است که سال ۱۳۷۴ منتشر شد.

سریال «بامداد خمار» به نویسندگی محمد داوودی، تهیه‌کنندگی حسن مصطفوی آغاز به کار کرده است.

گفتنی است سریال دیگر نرگس آبیار با نام «سووشون» در آستانه انتشار از شبکه نمایش خانگی است. این سریال هم برداشتی از رمان «سووشون» نوشته سیمین دانشور است که به روایت جنایت‌ها و ظلم‌های استعمارگران در اواخر دوران پهلوی می‌پردازد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->